YÜKLENİYOR…

IGATEX-2003 Fuarı’nda

IGATEX Stand No. 1-114

Huzur Makina, Huzur Grup’un bir üyesidir ve Türkiye’nin en büyük fantezi iplik makineleri üreticisidir. 2500’den fazla makine parkuru ile yurt içi pazarda iyi bir üne sahip olan Huzur Makina, bu saygınlığı uluslararası pazarlara taşıyarak özellikle Orta Doğu ülkelerine ihracat yapmaktadır.

ÜRÜNLER

· HZR-96 Döner bıçaklı şenil makinası
· HZR-120 Döner bıçaklı şenil makinası
· HZR-10 Şenil kesim
· HZR-20 Şenil kesim
· REGAFIL Fantazi iplik makinası
· MB-03 Yumuşak sarma makinası

REGAFIL Fantazi İplik Makinası

İnce,yumuşak ve uyumlu fantazi efektlerini, daha iyi ve daha ekonomik olarak üretmek için Huzur Makina, güncel teknolojik gelişmeler ışığında Regafil Fantezi İplik makinesını geliştirmiştir. Regafil makinası .10 değişik zaman ve 10 değişik hız girilerek; nöpe, şantuk, flam gibi iplikler üretmek mümkündür. Emiş kanalı standarttır.

Delikli iğ + bilezikli iğ sistemiyle çalışır.  İplik ve elyaftan fantezi iplik yapmak mümkündür. 7 motor dijital olarak kontrol edilir .Üretim şaftı, kilitleme şaftı, elyaf şaftı ve zemin ipliklerini taşıyan şaftlar, nope, shantique ve flam gibi iplikler üretmek için 8 değişik zaman ve 8 farklı hız için ayarlanabilir. Vakum kanalı standarttır. Delikli iğler ve bilezikli iğler sonsuz kayışla döndürülür. Her iğ milinin detacher sistemi vardır. Delme mili standart makara ile maks. 17.000 rpm’de  ve özel dev makara ile maks. 13.500 rpm’de çalışır.


Huzur Makina’dan Ali YILMAZ

Kaynak : ptj.com.pk